Heerlen – Akerstraat 73

Praktijk Heerlen Akerstraat

Gwenny Smeets
Ik ben Gwenny Smeets, in 1984 ben ik gestart met een praktijk voor oefentherapie Cesar op de Akerstraat in Heerlen. Na 27 jaar blijft mijn grootste uitdaging het intensieve contact met en het bewust worden van de cliënt. Dat zij met een grotere zelfredzaamheid en weer met plezier kunnen bewegen. Als oefentherapeut zie je de mens als geheel, maar door ervaring en scholing heeft het behandelen van pubers met houdingsproblemen en volwassenen met nek- en schouderklachten mijn voorkeur.

Monique van Raalten
Ik ben Monique van Raalten. Naast het behandelen van mensen met mn rug-, nek- en schouderklachten, werk ik ook veel met en voor ouderen. Het behouden van hun zelfstandigheid en mobiliteit in het dagelijkse leven vind ik erg leuk en dankbaar om te doen. “Meer bewegen voor ouderen” in zorgcentra en groepslessen voor 60+ (cesargym) is een zijweg van de oefentherapie die ik met heel veel plezier geef.
In 2016 is het project “rug in de groei” in de regio Parkstad van start gegaan. Door de snelle groeiontwikkeling bij de jeugd en het ontbreken van toezicht en zorg hiervoor door instanties, krijgen basisschoolkinderen van groep 8 (en soms ook groep 7) met toestemming van de ouders een rugcontrole met bijbehorend advies. Ook ik werk hieraan mee samen met mijn andere collega’s van oefentherapie Parkstad. Het is juist die diversiteit die mijn werk zo leuk en afwisselend maken.


Praktijk OefenTherapie Cesar
Monique van Raalten-Scheren en Gwenny Smeets
Akerstraat 73
6417 BJ Heerlen
T: 045-5718075
K: 14118660 (Monique) 14119346 (Gwenny)

Neem contact met ons op.