Heerlen – Voskuilenweg 129F

Praktijk Heerlen Voskuilenweg

Nicolle

Nicolle Helders
Ik ben Nicolle Helders, afgestudeerd in 1992 en sinds 1999 als zelfstandig oefentherapeut werkzaam, eerst in gezondheidsboulevard Medipoint te Heerlen, maar nu ook op 2 plekken in Landgraaf. In de afgelopen jaren heb ik steeds mijn kennis verdiept door het volgen van verschillende cursussen, o.a. voor bekkeninstabiliteit, scoliose, werkplekonderzoeken, chronische pijnklachten ( ben op dit gebied betrokken bij Netwerk Chronische Pijn en neem deel aan het lopend onderzoek van Netwerk Pijnrevalidatie Limburg van Adelante )

Vanaf 2016 ben ik mij ook meer gaan verdiepen en specialiseren in slaapproblemen. Ik heb de cursus SlaapSlim gevolgd en de cursus Slaapoefentherapie voor volwassen en kinderen gedaan bij Francis Lanen. In Antwerpen heb ik de afgelopen 2 jaar de opleiding slaapcoach voor volwassenen en kinderen voltooid.
De grote uitdaging in mijn werk is voor mij nog steeds om mensen bewust te kunnen maken wat de relatie van hun manier van bewegen/leven/ontspannen is op hun klachten. Dus de onderliggende oorzaak te vinden van de pijn, spanning of hun bewegings- en slaapprobleem en daarin verder te gaan dan alleen symptoombestrijding. Juist de dagelijks ingewortelde beweeg- en leefgewoontes van de cliënt aan te pakken die de pijn, spanning of slaapproblemen in stand houden. Om de cliënt hierin als coach te mogen begeleiden en hem als eigen therapeut van zijn eigen lichaam te maken, geeft mij heel veel voldoening.


Mensendieck praktijk Medipoint
Nicolle Helders-Vaessen
Voskuilenweg 129F
6416 AJ Heerlen
Tel: 06- 43766990

Behandeling op afspraak.

Neem contact met ons op.

Kwaliteitsregisterparamedici