Heerlen – Voskuilenweg 129F

Praktijk Heerlen Voskuilenweg

Irene Jansen
Ik ben Irene Jansen. In 1999 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam en ben sindsdien ook werkzaam als therapeut. In de afgelopen 16 jaar heb ik me naast het volgen van vakgerelateerde cursussen extra verdiept in het behandelen van scoliose, rugklachten, nek- en schouderklachten, werk- en stressgerelateerde klachten en KANS (voorheen RSI genoemd).

Naast de opleiding voor oefentherapie Mensendieck heb ik het diploma docerend- en uitvoerend musicus voor hobo behaald aan het conservatorium van Maastricht. Gezien mijn muzikale achtergrond heb ik me tevens toegelegd op het behandelen van fysieke klachten bij musici. Sinds 2003 maak ik deel uit van de multidisciplinaire samenwerking en poli voor de kunsten van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (Maastricht UMC+, voorheen AZM) en sinds 2012 van het KANS- centrum van de Universiteit Maastricht.

Nicolle Helders
Ik ben Nicolle Helders, afgestudeerd in 1992 en sinds 1999 als zelfstandig oefentherapeut werkzaam, eerst in Landgraaf en nu in gezondheidsboulevard Medipoint te Heerlen. In de afgelopen jaren heb ik steeds mijn kennis verdiept door het volgen van verschillende cursussen, o.a. voor bekkeninstabiliteit, scoliose, werkplekonderzoeken. Naast het individueel behandelen van patiënten, geef ik ook met veel plezier groepslessen voor ouderen/50. Tevens neem ik deel aan het multidisciplinaire KANS-Netwerk (Klachten aan Arm, Nek, Schouders) van de Universiteit Maastricht, met extra scholing omtrent de nieuwste inzichten in deze klachten.


Mensendieck praktijk Medipoint
Nicolle Helders-Vaessen en Irene Jansen-Gruijters
Voskuilenweg 129F
6416 AJ Heerlen
T: 045-5742890
K: 14117030 (Nicolle) 14115243 (Irene)
Kwaliteitsregistratie Paramedici

Neem contact met ons op.