Hoensbroek Prins Willemstraat 41

Praktijk Hoensbroek

Anita

Mijn naam is Anita Jessurun en ben geboren en opgegroeid in Boxtel (Noord-Brabant). Na mijn studie te hebben afgerond (2001) in Utrecht ben ik enkele jaren werkzaam geweest in IJsselstein en Nieuwegein. In 2005 ben ik vanwege de liefde verhuisd naar Heerlen en kon ik in een praktijk in Geleen starten. Daar heb ik tot maart 2023 met veel plezier gewerkt. Sinds juni 2023 werk ik vanuit mijn praktijk aan huis in Hoensbroek.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende bij- en nascholingen gevolgd en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Praktijk Slaapoefentherapie
Anita Jessurun
Prins Willemstraat 41
6433 HD Hoensbroek
Tel: 06 131 365 41
E-mail: info@slaaptherapiehoensbroek.nl
www.slaaptherapiehoensbroek.nl

Kwaliteitsregisterparamedici